Avalanche AVAX - Preț actual MarketCap

Ce este Avalanche AVAX?

 

Avalanche este o platformă umbrelă pentru lansarea de aplicații de finanțare descentralizată (DeFi), active financiare, tranzacționare și alte servicii.

Acesta își propune să fie ceva de tipul unui schimb global de active, permițând oricui să lanseze sau să tranzacționeze orice formă de activ și să îl controleze într-o manieră descentralizată utilizând contracte inteligente și alte tehnologii de vârf.

Dezvoltatorii de la Ava Labs susțin că Avalanche este prima rețea de contracte inteligente care oferă finalizarea tranzacțiilor în mai puțin de o secundă ca standard.

Avalanche și-a lansat mainnet-ul în septembrie 2020. tokenul nativ al platformei, AVAX, îndeplinește diverse sarcini în cadrul Avalanche și funcționează, de asemenea, ca sistem de recompense și plăți pentru utilizatori.

 

Cine sunt fondatorii AVAX?

 

Ava Labs are trei cofondatori, printre care se numără Emin Gün Sirer, veteranul informatic asociat de mult cu Bitcoin (BTC) și rețelele descentralizate.

Sirer s-a preocupat mult timp de scalarea Bitcoin, iar Consensul Avalanche este o continuare directă a acestei cercetări, permițând volume de tranzacții semnificativ mai mari decât Bitcoin și concurând cu cele de tip Visa.

La fel ca Sirer, colegii co-fondatori Kevin Sekniqi și Maofan „Ted” Yin sunt de asemenea asociați cu Universitatea Cornell. Sirer este consilier al lui Yin, care se ocupă cu un doctorat în informatică.

Restul echipei este format din experți în informatică, economie, finanțe și drept.

Știri Avalanche AVAX de ultimă oră

Terra cumpără Bitcoin de încă 176 de milioane de dolari

Luna Foundation Guard (LFG), o organizație non-profit cu sediul în Singapore, dedicată…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!