Politica de rambursare de 365 de zile

Ultima actualizare: 01.03.2021

 

Vă mulțumim că ați cumpărat produsele noastre digitale (sau că v-ați abonat la serviciile noastre) de la LumeaCrypto.

Oferim o garanție completă de returnare a banilor pentru toate achizițiile efectuate pe site-ul nostru. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul pe care l-ați achiziționat de la noi, puteți primi banii înapoi fără întrebări.

Puteți solicita o rambursare completă în termen de 365 de zile calendaristice de la achiziție. După perioada de 365 de zile, nu veți mai fi eligibil și nu veți putea primi rambursare.

 

Situații frecvente

 

1. Pentru a fi eligibil pentru o rambursare pentru unul dintre produsele noastre digitale, progresul dvs. nu ar trebui să depășească 20% pentru cursul, cartea electronică sau abonamentul respectiv.

Nu puteți finaliza întregul curs și apoi solicitați o rambursare după câteva luni.

Nu sunteți eligibil pentru o rambursare dacă progresați cu mai mult de 20% de la unul dintre produsele noastre digitale. Suntem siguri că veți avea suficient conținut și informații pentru a lua o decizie dacă doriți sau nu să păstrați produsul.

Nu putem procesa o rambursare pentru cineva care face progrese de peste 20% cu unul dintre produsele noastre digitale, deoarece am oferi produsele noastre digitale gratuit :(.

Echipa noastră poate accesa cu ușurință progresele realizate de un membru al oricărui produs digital pe care îl vindem.

 

2. Este posibil să fiți eligibil pentru o rambursare de doar 10 zile, numai dacă ați achiziționat un produs digital printr-un link de afiliere de la cineva care este înregistrat în programul nostru de afiliere.

Acest lucru se datorează faptului că plătim afiliaților noștri în fiecare lună, deci nu putem plăti un comision complet de afiliere unuia dintre afiliații noștri dacă persoana pe care ne-au redirecționat-o solicită o rambursare.

În majoritatea cazurilor, nu veți avea nimic de-a face cu a doua situație. Acest lucru se aplică numai dacă un prieten sau cineva pe care îl cunoașteți vă recomandă unul dintre produsele noastre digitale și achiziționați ceva prin linkul lor.

În acest moment, acestea sunt singurele 2 lucruri importante pe care trebuie să le cunoașteți despre politica noastră de rambursare.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să solicitați o rambursare, nu ezitați să ne contactați.

Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!