BAT - Preț actual MarketCap

Ce este BAT?

 

Tokenul cu atenție de bază, sau BAT, este simbolul care alimentează o nouă platformă de publicitate digitală bazată pe blockchain, concepută pentru a recompensa destul de mult utilizatorii pentru atenția lor, oferind în același timp agenților de publicitate o rentabilitate mai bună a cheltuielilor publicitare.

Această experiență este livrată prin Brave Browser, unde utilizatorii pot urmări reclame care păstrează confidențialitatea și pot primi recompense BAT pentru acest lucru. Pe de altă parte, agenții de publicitate pot livra anunțuri direcționate pentru a maximiza implicarea și a reduce pierderile din cauza fraudelor și abuzurilor publicitare.

Token-ul cu atenție de bază în sine este unitatea de recompensă în acest ecosistem publicitar și este schimbat între agenții de publicitate, editori și utilizatori. Agenții de publicitate își plătesc campaniile publicitare în token-uri BAT. Din acest buget, o mică parte este distribuită agenților de publicitate, în timp ce 70% este distribuită utilizatorilor – în timp ce intermediarii care cresc de obicei costurile publicitare sunt excluși din ecuație pentru a îmbunătăți rentabilitatea.

Tokenul cu atenție de bază a fost lansat în 2017 în urma uneia dintre cele mai rapide oferte de monede inițiale (ICO) din toate timpurile, platforma strângând un total de 35 de milioane de dolari în mai puțin de un minut. De atunci, și-a lansat experiența publicitară bazată pe atenție către utilizatorii din majoritatea țărilor prin programul său Brave Rewards.

 

Cine sunt fondatorii BAT?

 

Basic Attention Token are doi fondatori: Brendan Eich și Brian Bondy – doi indivizi foarte distinși din industria software-ului de navigare pe internet.

Brendan Eich este CEO al Brave Software, Inc – firma-mamă din spatele browserului Brave și a token-ului de bază pentru atenție. Înainte de rolul său la Brave, Eich a fost fondatorul și CTO-ul Mozilla și a inventat JavaScript în 1995. De asemenea, a ajutat la lansarea unuia dintre cele mai populare browsere web din 2004 – Mozilla Firefox.

La fel, Brian Bondy se alătură în funcția de CTO a lui Brave și Basic Attention Token. Bondy este un inginer puternic experimentat, cu experiență anterioară lucrând ca inginer software senior la Mozilla, dezvoltator de software la Corel Corporation și lider de dezvoltare software la Khan Academy. Împreună, Eich și Bondy au o experiență combinată de peste 50 de ani în dezvoltarea de software.

În total, site-ul web Basic Attention Token enumeră 16 membri ai echipei, dintre care mulți au o experiență în dezvoltare, inginerie sau cercetare.

 

→ Cumpără BAT

 

Știri BAT de ultimă oră

Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!