Binance își dublează echipa de conformitate, pe fondul unor probleme de reglementare mai severe

 Binance își dublează echipa de conformitate, pe fondul unor probleme de reglementare mai severe

Exchange-ul Binance reacționează la controalele reglementare sporite din ultima vreme. Aceștia își vor extinde echipa internațională de conformitate.

Într-o postare pe blog, CEO-ul Changpeng Zhao a declarat că compania încearcă să dubleze echipa de conformitate până la sfârșitul anului fără a specifica însă despre câți noi angajați va fi vorba.

Potrivit lui Zhao, echipa internațională de conformitate Binance și consiliul consultativ au crescut cu 500% de anul trecut.

„Planificăm să ne dublăm dimensiunea echipei până la sfârșitul anului, cu consilieri calificați și cu experiență pentru a sprijini … Binance a crescut foarte repede și nu întotdeauna am reușit totul perfect, dar învățăm și ne îmbunătățim în fiecare zi”,a spus Zhao.

Ca parte a consolidării echipei, Binance a făcut deja mai multe angajări de profil. Fostul secretar executiv al grupului de acțiune financiară – Rick McDonell, fostul șef al delegației canadiene la GAFI – Josée Nadeau și fostul ambasador al SUA în China – Max Baucus sunt recentele angajări aduse de Zhao echipei.

Cresterea represiunii reglementare

Pe fondul înăspririi problemelor de reglementare, Binance l-a numit, de asemenea, pe Jonathan Farnell drept noul director de conformitate.

Zhao a adăugat că clarificarea standardelor în companii precum Binance este vitală pentru creșterea continuă a industriei cripto. În postare, Zhao a adăugat că adoptarea tot mai mare a criptomonedelor a stârnit mai multe dezbateri cu privire la modul în care industria ar trebui să avanseze.

El a recunoscut că sectorul încă se confruntă cu incertitudine, iar creșterea vine cu o mai mare complexitate și responsabilitate.

Exchange-ul a trecut în ultimele luni prin controalele autorităților de reglementare. Autoritățile din jurisdicții precum Insulele Cayman, Japonia și Thailanda au emis avertismente împotriva firmelor.

Această mișcare a dus la suspendarea temporară a tranzacțiilor în monede locale de mai multe ori. Recent, bursa a suspendat depozitele în euro prin transferuri bancare SEPA, citând evenimente dincolo de controlul său.

Provocările de reglementare ale Binance s-au intensificat recent după ce autoritatea de reglementare din Regatul Unit, Financial Conduct Authority, a avertizat asupra siguranței și securității Exhange-ului. Ca răspuns, Binance a anunțat că nu va întreprinde activități reglementate în Marea Britanie fără aprobarea autorității de reglementare.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate