BNB - Preț actual MarketCap

Ce este BNB?

 

Lansat în iulie 2017, Binance este unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede la nivel global. Binance are obiectivul de a aduce schimburile de criptomonede pe primul plan al activității financiare la nivel global. Ideea din spatele numelui Binance este de a arăta această nouă paradigmă în finanțele globale – Binary Finance sau Binance.

Pe lângă faptul că este cel mai mare schimb de criptomonede la nivel global, Binance a lansat un întreg ecosistem de funcționalități pentru utilizatorii săi. Rețeaua Binance include proiectele Binance Chain, Academy, Trusted Wallet și Research, care folosesc toate puterile tehnologiei blockchain pentru a aduce o finanțare de nouă generație în lume. Binance Coin este o parte integrantă a funcționării cu succes a multor subproiecte Binance.

 

Cine sunt fondatorii BNB?

 

Changpeng Zhao este fondatorul și CEO-ul Binance. În 2001, Zhao s-a alăturat Bloomberg ca șef al dezvoltării futures a cărților comerciale. A petrecut patru ani cu compania și ulterior s-a alăturat Fusion Systems ca partener.

Din 2013, Changpeng Zhao s-a implicat activ în tehnologia blockchain și în criptomonede. A devenit șef de dezvoltare la Blockchain, iar în 2015 a fondat BijieTech. În 2017, Zhao a lansat oficial Binance și de atunci a fost CEO al companiei.

He Yi este cofondator și director de marketing la Binance. Și-a început cariera ca prezentatoare TV și prezentatoare la China Travel TV în 2012. Mai târziu, în 2014, Yi a cofondat OKCoin, care a fost cel mai mare schimb fiat-cripto din China la acea vreme. În 2017, ea și-a unit forțele cu Changpeng Zhao și împreună au creat cel mai mare schimb de cripte la nivel global – Binance.

 

→ Cumpără BNB

 

Știri BNB de ultimă oră

BNB depășește Cardano, în timp ce Bitcoin se ridică la aproximativ 37.000 de dolari

Creșterea impresionantă a BNB a ajutat-o să depășească Cardano ca a patra…

Bogdan M. Bogdan M.

BNB scade pe măsură ce Binance arde aproape 600 milioane USD

Moneda Binance (BNB) are cea mai slabă performanță a criptoactivului de astăzi,…

Bogdan M. Bogdan M.

În ciuda creșterii prețului BNB alte 9 Token-uri Cex îl depășesc

În ultimele șapte zile, mai multe token-uri de schimb centralizat (CEX) au…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!