Chainlink - Preț actual MarketCap

Ce este Chainlink?

 

Fondat în 2017, Chainlink este un strat de abstractizare blockchain care permite contracte inteligente conectate universal. Prin intermediul unei rețele oracle descentralizate, Chainlink permite blockchain-urilor să interacționeze în siguranță cu fluxuri de date externe, evenimente și metode de plată, oferind informațiile critice off-chain necesare contractelor inteligente complexe pentru a deveni forma dominantă a acordului digital.

Rețeaua Chainlink este condusă de o mare comunitate open-source de furnizori de date, operatori de noduri, dezvoltatori de contracte inteligente, cercetători, auditori de securitate și multe altele. Compania se concentrează pe asigurarea faptului că participarea descentralizată este garantată pentru toți operatorii de noduri și utilizatorii care doresc să contribuie la rețea.

 

Cine sunt fondatorii Chainlink?

 

Sergey Nazarov este cofondator și CEO la Chainlink Labs. A absolvit o diplomă în administrarea afacerilor la Universitatea din New York, cu accent pe filosofie și administrație. Cariera sa profesională a început ca profesor la NYU Stern School of Business. În 2009, Nazarov a cofondat ExistLocal, o piață peer-to-peer pentru experiențe locale autentice.

În 2014, el a co-fondat CryptaMail, un serviciu de e-mail complet descentralizat, bazat pe blockchain. În 2014, Nazarov a făcut echipă cu Steve Ellis și a lansat SmartContract, o platformă care dă viață contractelor inteligente, conectându-le la date externe și plăți bancare acceptate pe scară largă. SmartContract a fost una dintre proiectele antreprenoriale care l-au condus pe Serghei Nazarov la fondarea Chainlink.

 

→ Cumpără Chainlink

 

Știri Chainlink de ultimă oră

Chainlink se pregătește pentru un potențial Bull Run

Citește LumeaCrypto pe Google News Chainlink pare să se tranzacționeze în apropierea…

Bogdan M. Bogdan M.

Chainlink colaborează cu IEEE pentru a dezvolta Intl. Oracle Standards

Chainlink colaborează cu IEEE pentru a dezvolta standarde globale pentru adoptarea rețelelor…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!