Chiliz - Preț actual MarketCap

Ce este Chiliz?

 

Chiliz (CHZ) este prima monedă digitală pentru sport și divertisment, alimentând prima platformă de implicare și recompensare a fanilor bazată pe blockchain din lume Socios.com. Fanii pot achiziționa și comercializa token-uri de marcă, precum și capacitatea de a participa, influența și vota în sondaje axate pe club. Fondată în Malta în 2018, viziunea companiei este de a acoperi decalajul dintre fanii activi și pasivi, oferind milioanelor de fanatici ai sportului un token de fan care acționează ca o cotă de influență tokenizată.

Ca monedă exclusivă pe platformă, fanii folosesc CHZ pentru a achiziționa aceste token-uri de marcă, care oferă utilizatorilor putere de decizie influentă, permițându-le să voteze sondajele publicate de partenerii Chiliz în cadrul aplicației Socios. Proprietatea oferă, de asemenea, fanilor acces la recompense exclusive și experiențe incredibile, precum și la gamificare, interacțiune socială și funcții de clasament, cu mai multe adăugiri lansate până în 2021 și nu numai.

 

Principalele caracteristici ale Chiliz (CHZ)

 

Tokenul CHZ alimentează exclusiv Socios.com, platforma lor orientată către consumatori, unde fanii își pot folosi jetoanele de fani pentru a participa la sondaje și sondaje și pentru a fi recompensați printr-un angajament activ. Token-urile CHZ sunt obligate să participe la ofertele de token-uri pentru fani (FTO), vânzarea inițială a token-urilor pentru fani și vestiarul Socios, unde, la cererea populară, arată potențialelor cluburi partenere sau sportive cât de mare este cererea pentru jetoanele fanilor și, în acest fel, va influența în continuare cluburile sau mărcile sportive să se alăture Socios.com! Token-urile CHZ pot fi folosite și pentru achiziționarea / tranzacționarea token-urilor de fan prin intermediul platformei Socios.com Token-urile fan pot fi tranzacționate pe bursa internă Chiliz.com.

Tokenul CHZ are o lichiditate ridicată și este tranzacționat și pe unele dintre cele mai mari burse recunoscute la nivel global, cum ar fi Binance, Bitpanda, etc.

 

→ Cumpără CHZ

 

Știri Chiliz de ultimă oră

Chiliz anunță primul parteneriat NBA

Philadelphia 76ers au devenit primul parteneriat al Socios cu o echipă NBA,…

Bogdan M. Bogdan M.

Paraguay plănuiește să legalizeze Bitcoin luna viitoare

Carlitos Antonio Rejala Helman, deputat al națiunii și membru al Congresului din…

Bogdan M. Bogdan M.

SHIBA crește cu 31% ca urmare a știrilor că va fi listat pe Coinbase Pro

Marți (15 iunie), Coinbase a anunțat că criptomoneda SHIBA Token ($ SHIB)…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!