Cosmos ATOM - Preț actual MarketCap

Ce este ATOM?

 

Pe scurt, Cosmos se autoproclamă ca fiind un proiect care rezolvă unele dintre „cele mai grele probleme” cu care se confruntă industria blockchain. Acesta își propune să ofere un antidot pentru protocoalele de dovezi de lucru „lente, costisitoare, nescalabile și dăunătoare pentru mediu”, precum cele utilizate de Bitcoin, oferind un ecosistem de blockchains conectate.

Celelalte obiective ale proiectului includ ca tehnologia blockchain să fie mai puțin complexă și mai puțin dificilă pentru dezvoltatori, datorită unui cadru modular care optimizează aplicațiile descentralizate. Nu în ultimul rând, un protocol de comunicare Interblockchain facilitează comunicarea între rețelele blockchain – prevenind fragmentarea în industrie.

 

Cine sunt fondatorii ATOM?

 

Co-fondatorii Tendermint — poarta de acces către ecosistemul Cosmos — au fost Jae Kwon, Zarko Milosevic și Ethan Buchman. Deși Kwon este încă listat ca arhitect principal, el a demisionat din funcția de CEO în 2020. El susține că este încă parte din proiect, dar se concentrează în principal pe alte inițiative. Acum a fost înlocuit ca CEO al Tendermint de Peng Zhong, iar întregul consiliu de administrație a primit o reîmprospătare substanțială. Obiectivele lor includ îmbunătățirea experienței pentru dezvoltatori, crearea unei comunități entuziaste pentru Cosmos și construirea de resurse educaționale, astfel încât un număr mai mare de oameni să fie conștienți de ceea ce este capabilă această rețea.

 

→ Cumpără ATOM

 

Știri Cosmos ATOM de ultimă oră

Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!