COTI - Preț actual MarketCap

Ce este COTI?

 

COTI se comercializează ca fiind prima platformă fintech la nivel de întreprindere care împuternicește organizațiile să își construiască propriile soluții de plată, precum și să digitalizeze orice monedă pentru a economisi timp și bani.

COTI este unul dintre primele protocoale blockchain din lume, care este optimizat pentru plăți descentralizate și conceput pentru a fi utilizat de comercianți, guverne, DApp-uri de plăți și emitenți stablecoin.

COTI Pay este prima aplicație. Se descrie ca o finanțare care cuprinde pe deplin blockchain-ul. Grupul COTI a fost lansat în martie 2017, în timp ce platforma Staking a fost lansată pe 1 ianuarie 2020.

Este un ecosistem conceput special pentru a răspunde tuturor provocărilor asociate cu finanțele tradiționale, inclusiv latența, taxele, incluziunea globală și riscurile. Acest lucru se realizează prin introducerea protocolului bazat pe DAG, precum și a unei infrastructuri complet scalabile, private, incluzive și rapide.

Ecosistemul are blockchain bazat pe DAG, algoritm consens de dovadă a încrederii, multiDAG, GTS (Global Trust System), o soluție de plată universală și un gateway de plată.

 

De ce este COTI special?

 

Lucrul care face COTI să fie unic este chiar platforma COTI.

Această platformă permite companiilor să creeze fără efort produse fintech avansate și să economisească timp, date și bani. Plățile COTI pot procesa orice tip de plată, atât în ​​ceea ce privește plățile online, cât și cele offline. Aceasta include cripto și stablecoins, precum și carduri de credit și chiar monede native. Are finanțare încorporată de pornit, cu dobânzi câștigate la depozite și împrumuturi. Acest lucru se conectează și la rețeaua de plăți cu etichetă albă.

Sistemele tradiționale de plată îi costă pur și simplu atât pe comercianți, cât și pe clienți sume de până la miliarde de dolari anual. Ca atare, rețeaua de plăți cu etichetă albă este o rețea de plată globală pentru utilizatori și comercianți care efectuează tranzacții în mod liber pe un portofel digital, monedă și multe altele.

COTI este, de asemenea, prima platformă din lume care este optimizată pentru crearea de monede care au un preț stabil. Ca atare, un utilizator are capacitatea de a emite propria monedă stabilă și de a recâștiga controlul deplin atât asupra banilor, cât și asupra datelor lor.

 

→ Cumpără COTI

 

Știri COTI de ultimă oră

Cardano va avea în curând primul său Stablecoin

Compania de dezvoltare software COTI a anunțat acum câteva ore emiterea primului…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!