Elrond EGLD - Preț actual MarketCap

Ce este Elrond EGLD?

 

Elrond este un protocol blockchain care încearcă să ofere viteze de tranzacție extrem de rapide prin utilizarea sharding-ului. Proiectul se descrie ca un ecosistem tehnologic pentru noul internet, care include fintech, finanțe descentralizate și internetul obiectelor. Se pare că platforma sa de execuție a contractelor inteligente este capabilă de 15.000 de tranzacții pe secundă, latență de șase secunde și un cost de tranzacție de 0,001 USD.

Blockchain-ul are un token nativ cunoscut sub numele de eGold sau EGLD, care este folosit pentru plata taxelor de rețea, miza și recompensarea validatorilor.

Elrond a fost anunțat pentru prima dată în august 2019, iar rețeaua sa principală a intrat în funcțiune în iulie 2020.

 

Cine sunt fondatorii Elrond EGLD?

 

Elrond a fost co-fondat la sfârșitul anului 2017 de frații Beniamin și Lucian Mincu, alături de Lucian Todea, ca o soluție la problema scalabilității blockchain, despre care au considerat-o cea mai presantă problemă cu care se confruntă industria.

Înainte de Elrond, Beniamin și Lucian Mincu au co-fondat MetaChain Capital, un fond de investiții în active digitale, Beniamin Mincu fiind CEO și Lucian Mincu ca director de tehnologie. Cei doi au co-fondat ICO Market Data, un agregator de informații despre ofertele inițiale de monede.

Beniamin Mincu a fost, de asemenea, responsabil pentru produs, marketing și comunitate pentru platforma blockchain NEM din 2014 până în 2015, pe lângă faptul că a fost un investitor timpuriu în proiecte precum Zilliqa (ZIL), Tezos (XTZ), Brave și Binance. Lucian Mincu are experiență suplimentară ca inginer în tehnologia informației și specialist în securitate, după ce a lucrat cu Uhrenwerk 24, Cetto și Liebl Systems.

Todea este un antreprenor în domeniul tehnologiei seriale care anterior a fondat și a funcționat ca CEO al Soft32, un site de descărcare și revizuire a software-ului și partener al mobilPay, o aplicație de plăți mobile. El este, de asemenea, un angel-investitor, care a investit în compania de tehnologie biometrică TypingDNA și platforma de contabilitate SmartBill.

 

→ Cumpără Elrond EGLD

 

Știri Elrond EGLD de ultimă oră

Elrond achiziționează Utrust, furnizorul de plăți crypto

Citește LumeaCrypto pe Google News Prin recentul său parteneriat de fuziuni și

Bogdan M. Bogdan M.

Binance se alătură lui Elrond ca furnizor de staking

Exchange-ul de criptomonede Binance a anunțat un parteneriat strategic al blockchain-ului scalabil

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!