Ethereum va fi următoarea criptomonedă care va exploda, spune CEO-ul HIVE Blockchain

 Ethereum va fi următoarea criptomonedă care va exploda, spune CEO-ul HIVE Blockchain

Președintele executiv al companiei HIVE Blockchain, Frank Holmes, CEO și CIO al Investorilor Globali din U.S. a prezis că Ethereum va fi următoarea criptomonedă care va exploda după ce argumentează că ar putea fi văzută comparativ cu Bitcoin precum argintul îi este comparat aurului.

În timpul unui interviu acordat pentru Kitco News, Holmes a comparat cererea de BTC și ETH la cererea care este văzută pentru aur și argint pe piață. Conform cuvintelor sale, când aurul „atinge un moving average de 50 de zile și se ridică la 15-20%,” argintul „explodează cu 30%.”

Comparația Ethereum cu Bitcoin

Când „Bitcoin face o încărcătură uriașă, atunci dintr-o dată Ethereum erupe în sus”, a remarcat el. El a subliniat, de asemenea, că, în timp ce aurul a fost considerat istoric ca un activ sigur, argintul a avut o gamă largă de utilizări.

În mod similar, Bitcoin este utilizat ca un activ de valoare în timp ce Ethereum are mai multe cazuri de utilizare datorită contractelor inteligente de pe blocul său. Holmes a spus:

„Eterheum are mai multe utilizări decât Bitcoin, la fel ca argintul … 20% din cererea de argint este pentru energia solară. Are o amprentă verde; virușii nu pot trăi pe argint, are multe utilizări medicale. Același lucru cu Ethereum; este folosit pentru defi, pentru NFTS.”

În timpul interviului, Holmes a menționat, de asemenea, că HIVE Blockchain, prima companie minieră comercializată public, listată la schimbul de Venture Toronto, se confruntă cu provocări în mineritul Ethereum, deoarece „atât de mulți tineri au plăci GPU pentru jocuri și mai nou majoritatea minează Ethereum, iar noi obținem mai puține monede.”

Tot el a menționat că tehnologia care înainte producea 300 ETH într-o singură zi când Ethereum se tranzacționa la 300 de dolari, produce acum aproximativ 80 de monede ETH pe zi. Cea mai mare preocupare a lui pentru cea de-a doua cea mai mare criptomonedă după capitalizarea pieței a fost aceea că se deplasează la un mecanism de tip POS (dovada mizei), care ar putea ajuta să „micșoreze oferta în afară”, dar nu și „opri cererea și oamenii care vor continua să mineze ETH.”

Importanța Bitcoin în ochii lui Holmes

Holmes totuși, de asemenea, a apărat utilizarea Bitcoin-ului ca un fiind un activ de valoare, spunând că cel mai mare beneficiu este „capacitatea sa de a transfera imediat și ieftin față de transferurile tradiționale de bani cum ar fi Western Union. Deci, remitența dintre națiunile dezvoltate și națiunile în curs de dezvoltare este un motiv clasic pentru care Bitcoin este o modalitate superioară de a mișca banii „.

În ceea ce privește interesul deschis al derivatelor, Ethereum a depășit Bitcoin. Potrivit revizuirii de schimb al lui Cryptocompare, interesul deschis pentru contractele futures pe bază de Ethereum a crescut cu 4,7%, până la 5,8 miliarde de dolari luna trecută, în timp ce interesul deschis al derivatelor Bitcoin a scăzut cu 3,7%, până la 11,9 miliarde de dolari din august.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate