FTT - Preț actual MarketCap

Ce este FTT?

 

FTT este simbolul nativ al criptomonedei care aparține de platforma de tranzacționare a instrumentelor derivate criptografice FTX, lansată pe 8 mai 2019.

Echipa din spatele FTX cuprinde câțiva dintre cei mai mari comercianți de cripto din ultimii ani care, după ce au găsit probleme cu majoritatea schimburilor de tranzacționare la termen, au decis să lanseze propria lor platformă. FTX susține că se remarcă datorită unor caracteristici precum prevenirea clawback-ului, un fond centralizat de garanții și decontarea universală a monedei stabile.

În ceea ce privește prevenirea recuperării, o cantitate semnificativă de fonduri ale clienților pe alte burse de instrumente financiare derivate a fost solicitată de pierderile socializate. FTX reduce acest lucru utilizând un model de lichidare pe trei niveluri.

La bursele futures de criptografie existente, garanția este fragmentată pe portofele de token-uri separate; acest lucru poate fi dificil pentru comercianți, deoarece împiedică lichidarea pozițiilor. Pe de altă parte, instrumentele derivate FTX sunt decontate stabil și necesită un singur portofel universal de marjă.

 

Cine sunt fondatorii FTT?

 

FTX Token sau FTT a fost fondat de Sam Bankman-Fried și Gary Wang.

Sam Bankman-Fried este cofondator și director executiv la FTX: Cryptocurrency Derivatives Exchange. De asemenea, este CEO al Almeda Research și a lucrat ca director de dezvoltare la Centrul pentru Altruismul Eficient. De asemenea, a fost comerciant la Jane Street Capital din 2014 până în 2017.

Bankman-Fried a studiat fizica și are o diplomă de licență de la Massachusetts Institute of Technology.

Gary Wang este co-fondator și director tehnologic la FTX: Cryptocurrency Derivatives Exchange. El este, de asemenea, directorul tehnologic al Almeda Research. Înainte de aceasta, a lucrat ca inginer software, după ce a trecut de la un stagiar în ingineria software la Google. De asemenea, a fost inginer software intern la Facebook.

Wang are o diplomă de licență în matematică și informatică de la Massachusetts Institute of Technology.

 

→ Cumpără FTT

 

Știri FTT de ultimă oră

Binance va cumpăra FTX, iar prețul FTT explodează

Exchange-ul de criptomonede Binance a semnat o scrisoare de intenție (LOI) neobligatorie…

Bogdan M. Bogdan M.

Un trader de top spune că trei criptomonede vor face mulți oameni bogați

Un comerciant pseudonim popular, cunoscut în industrie sub numele de Flood, spune…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!