FutureCoin - Viitorul spațiului crypto

Ce este FutureCoin?

 

FutureCoin este un proiect lansat în 2021 cu scopul de a crea monede virtuale mai stabile, mai sigure și mai promițătoare decât cele de pe piață. Misiunea companiei cu acest proiect dezvăluie dorința de a crea o monedă virtuală susținută de alte 13 proiecte noi menite să schimbe lumea și să definească viitorul. Conform fondatorilor, FutureCoin este o criptomonedă care va putea fi susținută de rezultate financiare reale, susținute și stabilizate de proiectele din spatele acesteia.

Echipa din spatele acestui proiect a luat inițiativa de a revoluționa industria crypto, așa că lucrează din greu la un nou blockchain numit TRADELINK. Moneda este creată în prezent folosind Binance Smart Chain (BEP20) și ERC20 (actualul blockchain conectează BEP20 și ERC20 împreună, cunoscut sub numele de transfer în lanț încrucișat), care va fi folosit până la finalizarea TRADELINK. Tehnologia din spatele TRADELINK este revoluționară datorită vitezei sale, care este de 1000 de ori mai rapidă decât cea a Blockchain-ului.

Tranzacțiile se vor face aproape instantaneu, datorită creșterii securității rețelei, anonimizării tranzacțiilor efectuate, eliminării tuturor taxelor și conectării la toate platformele existente pe internet și în viața reală. Tehnologia TRADELINK va oferi și posibilitatea implementării de smart contracts, prin LINK100, astfel încât oricine își poate crea propriul token folosind tehnologia TradeLink. Această tehnologie se va baza pe POT – Proof of Trade.

 

Cine este fondatorul FutureCoin?

 

În spatele FutureCoin se află un antreprenor român în vârstă de numai 19 ani, pe numele lui Cristian Filip. Proiectele FutureCoin au deja o capitalizare totală de patru milioane de dolari, iar echipa a reușit să strângă aproximativ trei milioane de dolari numai în luna noiembrie din presale-ul token-ului, 600.000 de dolari provenind de la doi investitori privați din Dubai și Elveția.

Tânărul antreprenor milionar român Cristian Filip este în domeniul afacerilor încă de la vârsta de 15 ani, când a început să ofere servicii de marketing prin intermediul site-urilor freelance. În prezent este managerul fondului mutual Filip Capital, unde este implicat activ în gestionarea a peste 14 milioane de dolari active.

De asemenea, alături de Cristian se regăsește o echipă în continuă expansiune pe care o puteți vedea accesând acest link.

Știri FutureCoin de ultimă oră

Despre FutureCoin și viitorul monedelor virtuale

Citește LumeaCrypto pe Google News Ca parte a strategiei sale de expansiune…

Bogdan M. Bogdan M.

FutureCoin bate recordul în România, lansează 3 proiecte în prima lună de la apariție

Fenomenul FutureCoin este un proiect crypto românesc, care și-a început prima rundă…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!