„Fuziunea” Ethereum 2.0 este activată în cele din urmă în Devnet-ul interoperabil

 „Fuziunea” Ethereum 2.0 este activată în cele din urmă în Devnet-ul interoperabil

Dezvoltatorul și cercetătorul Ethereum, Ben Edgington de la studioul de dezvoltare ConsenSys dezvăluie că prima platformă de contracte inteligente a realizat o etapă crucială.

Ethereum PoS este acum cu un pas mai aproape

Potrivit celui mai recent tweet al lui Edgington, care este proprietarul unui produs al implementării clientului Ethereum 2.0 Teku, actualizarea „Fuziunea” este live în devnet.

Devnet-ul său este interoperabil deoarece interacționează cu diferite implementări ale Ethereum 2.0. Ca atare, entuziaștii ETH2 pot experimenta acum cu instrumente de tranziție la Ethereum 2.0.

Edgington a împărtășit fotografiile momentului „Hello World” al devnet-ului Ethereum 2.0. În fotografii se pot observa dezvoltatorii Ethereum care sărbătoresc activarea „Fuziunii”, inclusiv cofondatorul Ethereum, Vitalik Buterin.

Locația evenimentului este păstrată secretă. Fondatorul Rotki, Lefteris Karapetsas, a observat etichetele grecești de pe sticle, așa că Edgington a confirmat că este „undeva în Grecia”.

Ce presupune această „fuziune”?

„Fuziunea” este un upgrade care înlocuiește consensul dovadă a muncii (PoW) din spatele blockchain-ului Ethereum cu unul de dovadă a mizei (PoS). Cu „Fuziunea”, Ethereum 2.0 devine „pe deplin” activat și se deschide drumul către fragmentare.

Acest eveniment de importanță capitală va avea loc în jurul Q1 / Q2 din 2022.

De asemenea, dezvoltatorii Ethereum Foundation au confirmat recent data primului upgrade ETH2, numit Altair. Acest upgrade va intra în direct pe 27 octombrie 2021, la epoca 74240 din Beacon Chain. Acesta va reconsidera logica economică a Ethereum 2.0 și va activa funcționalitatea „client ușor”.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate