Hedera Hashgraph - Preț actual MarketCap

Ce este Hedera Hashgraph?

 

Cunoscut drept „stratul de încredere al internetului”, Hedera Hashgraph este o rețea publică care permite persoanelor fizice și companiilor să creeze aplicații descentralizate puternice (DApps).

Este conceput pentru a fi un sistem mai corect, mai eficient, care elimină unele dintre limitările cu care se confruntă platformele mai vechi bazate pe blockchain – cum ar fi performanța lentă și instabilitatea.

A fost finanțat printr-o ofertă inițială de monede (ICO) în august 2018 și a lansat pentru prima dată accesul deschis la rețeaua mainnet puțin peste un an mai târziu, în septembrie 2019. Ca parte a ICO, investitorii au putut achiziționa token-ul de utilitate nativ al platformei (HBAR) la cel mai mic preț posibil.

Token-ul HBAR are un rol dublu în cadrul rețelei publice Hedera.

În primul rând, HBAR combustibilul care alimentează serviciile Hedera, cum ar fi contractele inteligente, stocarea fișierelor și tranzacțiile regulate. În al doilea rând, este folosit pentru a ajuta la securizarea rețelei, deoarece utilizatorii HBAR își pot folosi token-urile pentru a ajuta la menținerea integrității platformei.

 

Cine sunt fondatorii Hedera Hashgraph?

 

Hedera Hashgraph are doi fondatori: Dr. Leemon Baird și Mance Harmon.

Dr. Leemon Baird este creditat ca investitor al algoritmului de consens distribuit hashgraph și lucrează în prezent ca om de știință șef al lui Hedera.

Înainte de a fonda Hedera Hashgraph, Baird a acumulat mai mult de un deceniu de experiență în diferite roluri în informatică și securitate și a lucrat anterior ca cercetător principal la Academia Centrului de Cyberspace Research. De asemenea, el deține funcția de cofondator și CTO la Swirlds Inc., o platformă pentru construirea DApps.

Pe de altă parte, Mance Harmon este CEO Hedera și un executiv cu experiență în tehnologie și antreprenor experimentat. Harmon are aproximativ două decenii de experiență în deținerea de roluri executive la firme importante – dintre care multe se află în industria securității IT. La fel ca Dr. Leemon Baird, Mance Harmon deține și o a doua poziție la Swirlds Inc., în calitate de cofondator și CEO.

 

→ Cumpără Hedera Hashgraph

 

Știri Hedera Hashgraph de ultimă oră

Actualizarea Hedera Hashgraph mută platforma către descentralizare

Mainnet-ul Hedera Hashgraph a fost actualizat la v0.14.0. Actualizarea include noduri suplimentare…

Bogdan M. Bogdan M.

Cea mai mare bancă din Coreea de Sud se alătură Consiliului guvernatorilor Hedera

Shinhan Bank, cea mai mare instituție financiară din Coreea de Sud după…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!