Herity Network - Rețeaua Globală Descentralizată pentru Seed Crowdfunding și magazin de licitații NFT

Herity Network - Rețeaua Globală Descentralizată pentru Seed Crowdfunding și magazin de licitații NFT

Ce este Herity Network?

 

Herity Network este un nou proiect românesc care își propune să dezvolte un mediu adresat investițiilor de tip Seed, un magazin de tip licitații cu NFT-uri, dar cuprinde si o parte adresata cauzelor caritabile, bazându-se pe tehnologia blockchain. Proiectul este bazat pe idei aduse pentru prima dată în Romania si de ce nu poate și în Europa, toate sub o umbrelă legală.

 

Ce cuprinde Ecosistemul Herity Network și ce utilități va avea token-ul HER?

 

Lansarea unei Platforme de listare pentru Proiecte Crypto noi. Herity Network este prima platformă concepută de acest fel din Romania si poate chiar din Europa unde veți putea investi in Start-up uri Crypto ca un prim-investitor (Seed) înainte de ICO-ul acestora sau de vânzarea privata. Toate proiectele vor fi verificate, controlate, girate si auditate, pentru a oferi o reala oportunitate de investiție pentru deținătorii HER.

Conceperea si lansarea primei Platforme de Licitatie cu NFT-uri. Aici investitorii HER vor avea șansa să plaseze oferte pentru diferite NFT-uri ale artiștilor recunoscuți la nivel international. Herity Network are în acest moment colaborări cu diferiți artiști de NFT-uri din Romania si din străinătate si propune o propulsare a artiștilor de NFT locali care sunt la început de drum.

Crearea unui magazin de tip ‘’ online shop’’ cu diferite produse ce au la baza anumite proiecte din străinătate. În Romania nu exista un ‘’shop ‘’ dedicat cu acest tip de produse, și Herity Network doresc să fie printre primii.

O parte din profitul realizat va merge către cauze caritabile, întrucât Herity își propune dezvoltarea unei platforme de strângere a fondurilor în scopuri caritabile. Pe aceasta platforma utilizatorii pot contribui la o cauză caritabilă, iar în același timp să și câștige fonduri. Utilizatorii pot astfel să devină membrii activi in familia HER.

Includerea corporațiilor pentru utilizarea si achizitionarea de HER pentru a contracta, pregăti, organiza dar și implementa Programul lor de CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa).

Obtinerea suportului din partea persoanelor VIP ( Artisti, actori, cantareti). Aceștia vor achiziționa HER, cu scopul de a rula si implementa proiectelor lor de caritate favorite pe Herity Network, totul într-un mod transparent.

 

Fundația de Caritate a Herity Network

 

Pentru a nu fi conectat cu o terță parte in scopul implementării proiectelor, comunitatea Herity, atât echipa, cât și voluntarii, vor fi implicați direct in planificarea, implementarea și rularea planului de caritate , totul într-un mod transparent (video-uri, documente, planuri – furnizate tuturor).

Astfel, tot ecosistemul va fi sub o umbrelă legală, mai bine spus susținut de o entitate juridică si un ONG.

În concluzie, ideea celor de la Herity este de a crea un model de business, iar o parte dintre profituri să meargă către cauze caritabile.

În această perioadă proiectul Herity Network va avea „porțile” deschise pentru Presale începând cu 12 Noiembrie 2021. Având în vedere atât partenerii, cât și planurile de viitor, nu ar fi o mirare ca acest proiect să fie vândut într-un timp record.

Pentru mai multe informații puteți vizita website-ul celor de la Herity Network, telegramul acestora, cât si pagina lor de Twitter.

Știri Herity Network de ultimă oră

Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!