Nano - Preț actual MarketCap

Ce este Nano?

 

Intitulat ca „bani digitali pentru lumea modernă”, Nano este o criptomonedă simplă, care este concepută pentru a facilita plăți sigure, practic instantanee, fără taxe și care abordează unele dintre limitările majore atât ale infrastructurii financiare vechi, cât și ale multor criptomonede moderne.

Dezvoltarea proiectului a început în 2014 sub numele de RaiBlocks, iar moneda (pe atunci numită XRB) a fost lansată în anul următor printr-un „robinet” public, care le-a permis utilizatorilor să solicite cantități mici de XRB după finalizarea unei provocări captcha. Utilizatorilor li s-a permis să finalizeze cât de multe captcha-uri și le-a plăcut să își mărească cuvintele – tranzacționând eficient timpul și efortul pentru XRB.

 

Cine sunt fondatorii Nano?

 

Nano a fost fondată de Colin LeMahieu, un dezvoltator și inginer de software puternic experimentat, cu o bogată experiență de lucru pentru companii de renume tehnologie, inclusiv Dell, AMD și Qualcomm.

Autodescris ca inventator, LeMahieu are interese care variază de la tehnologia spațială la fizică și durabilitatea mediului și este un nume bine cunoscut în spațiul valutar digital. A început să lucreze cu normă întreagă la Nano în 2017 și rămâne CEO al Fundației Nano – o organizație creată pentru a conduce dezvoltarea și adoptarea Nano – până în prezent.

 

→ Cumpără NANO

 

Știri Nano de ultimă oră

Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!