Playboy lansează NFT-uri Rabbitars bazate pe Ethereum, Presale-ul începe în 2 zile

 Playboy lansează NFT-uri Rabbitars bazate pe Ethereum, Presale-ul începe în 2 zile

Playboy a creat Rabbitars NFT bazate pe Ethereum ca token-uri ERC-721. Site-ul web al proiectului descrie Playboy Rabbitars ca o „civilizație cu tematică lagomorfă a iepurilor unici și nefungibili”. Sunt 11.953 modele, inspirate de iconografia, moștenirea și tradiția Playboy.

Vestea a fost împărtășită de jurnalistul și bloggerul chinez Colin Wu. El a postat o captură de ecran de pe site-ul web al proiectului, cu câțiva dintre Playboy Rabbitars.

Data presale-ului a fost anunțată

Vânzarea va începe în două zile la un preț de 0,1953 ETH (803 USD). Site-ul web explică că pentru a deveni proprietarul unui astfel de NFT, un utilizator trebuie să configureze un portofel Metamask. Cu toate acestea, NFT-urile vor fi disponibile pentru vânzare atât pentru fiat, cât și pentru cripto.

Cei care doresc să plătească în ETH trebuie să își încarce portofelul cu cel puțin două zile înainte de începerea vânzării. Presale-ul pentru ETH va începe pe 24 octombrie. Vânzarea publică pentru dolari americani va începe pe 26 octombrie, iar a doua zi, utilizatorii vor putea cumpăra Rabbitars cu ETH.

Sursa: playboyrabbitars

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate