Tezos - Preț actual MarketCap

Ce este Tezos?

 

Tezos este o rețea de blocuri care se bazează pe contracte inteligente, într-un mod care nu este prea diferit de Eterheum. Cu toate acestea, există o mare diferență: Tezos își propune să ofere o infrastructură care este mai avansată – ceea ce înseamnă că poate să evolueze și să se îmbunătățească în timp fără a exista vreodată un pericol de un hard fork. Acesta este un lucru pe care atât Bitcoinul, cât și Etherul l-au suferit de când au fost creați. Persoanele care dețin XTZ pot vota cu privire la propunerile de upgrade-uri de protocol care au fost prezentate de către dezvoltatorii Tezos.

Această platformă open-source se leagă ca fiind „sigură, upgradabilă și construită” – și spune că limba sa inteligentă de contract oferă precizia necesară pentru cazurile de utilizare cu valoare ridicată. Potrivit lui Tezos, abordarea sa înseamnă că este rezistentă la viitor și va rămâne în viitor mult timp în viitor „, adică să îmbrățișeze evoluțiile în tehnologia Blockchain.

 

Cine sunt fondatorii Tezos?

 

Arthur Breitman a fost omul care a scris Whitepaper-ul Tezos. El a susținut că una dintre cele mai mari eșecuri ale Bitcoin a fost lipsa unui proces de guvernanță care a invitat contribuțiile comunității care utilizează rețeaua – precum și faptul că noile token-uri nu au putut fi emise prin acest blockchain.

El și soția lui Kathleen au fondat o pornire numită Soluții din Dynamic Ledger, care a fost însărcinată cu scrierea codului care ar sprijini protocolul Tezos. Această companie a fost ulterior achiziționată de Fundația Tezos pentru a se asigura că a deținut toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la rețea.

 

→ Cumpără Tezos XTZ

 

Știri Tezos de ultimă oră

Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!