Tipsy - Universul divertismentului pentru adulți

Ce este Tipsy?

 

Inițiat la sfârșitul lui 2018, Tipsy este un proiect pornit din dorința de a inova lumea entertaiment-ului pentru adulți. Deși această industrie este foarte bogată și în continuă expansiune, în prezent are la bază tehnologii învechite, protocoale de siguranță slabe si complicate. Acest lucru oferă o nișă perfectă celor de la TipsyLabs, care vin cu soluții moderne.

Tipsy își propune sa folosească sistemul blockchain pentru a crea un ecosystem sigur, accesibil si scalabil, pe care sa aducă cele mai bune servicii, produse media, aplicații și jocuri. Toate acestea vor fi duse la nivelul următor prin tehnologii noi precum Virtual reality, inteligenta artificiala și modele 3D pentru o experiența de utilizare inedită.

Alcătuit din modulele de bază, TipsyXchange, TipsyCam, TipsyMarket, și TipsyWorld, platforma atrage atât consumatorii din aceasta industrie, modelele active dar și dezvoltatorii de soluții și produse de acest gen.

 

Cine sunt fondatorii Tipsy?

 

TipsyLabs este o echipa tânără, multi-națională, alcătuită din experți din diferite domenii și care au o comunitate in creștere rapidă. 

Stefan Rocheanu este CEO-ul și fondatorul proiectului. Ștefan este un investitor și comerciant cripto cu o experiență de peste 7 ani în managementul calității și un bun expert în analize de afaceri și strategie de marketing.

Alături de Ștefan, în conducerea proiectului mai ies în evidență Silviu Vieru, CTO și șef de securitate, Emre Aykac, director financiar și investitor și nu în ultimul rând Alexandru Frigioiu, șeful echipei de Marketing.

Puteți vedea întreaga echipă din spatele acestui proiect accesând site-ul lor web, unde puteți găsi mult mai multe detalii referitoare la proiect, whitepaper și roadmap.

Știri Tipsy de ultimă oră

Noua colecție NFT TipsyApes a fost vândută foarte rapid în mai puțin de 24 de ore

Citește LumeaCrypto pe Google News Colecția de NFT-uri TipsyApes creată de TipsyLabs…

Bogdan M. Bogdan M.

Tipsy înregistrează o creștere de 666% după listarea pe Coingecko și CMC

Citește LumeaCrypto pe Google News În ultimele 5 zile criptomoneda românească Tipsy,…

Bogdan M. Bogdan M.

TipsyWorld – un metaverse românesc plin de surprize

TipsyWorld va fi un metaverse (o lume virtuală) în care oamenii se…

Bogdan M. Bogdan M.

TIPSY Token este LIVE pe PancakeSwap

Așa cum LumeaCrypto a raportat încă din luna mai a acestui an,…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!