VeChain - Preț actual MarketCap

Ce este VeChain?

 

VeChain (VET) este o platformă on chain de aprovizionare alimentată de blockchain. Început în 2015 și lansat în iunie 2016, VeChain își propune să utilizeze guvernarea distribuită și tehnologia Internetului obiectelor (IoT) pentru a crea un ecosistem care rezolvă unele dintre problemele majore legate de gestionarea lanțului de aprovizionare.

Platforma utilizează două Token-uri interne, VET și VTHO, pentru a gestiona și a crea valoare pe baza blockchain-ului public VeChainThor.

Ideea este de a spori eficiența, trasabilitatea și transparența lanțurilor de aprovizionare, reducând în același timp costurile și punând mai mult control în mâinile utilizatorilor individuali.

 

Cine sunt fondatorii VeChain?

 

VeChain este produsul creatorului și cofondatorului Sunny Lu.

Lu a devenit de atunci un nume bine cunoscut în industria criptomonedelor. El a atras atenția asupra abilității tehnologiei blockchain de a rezolva transparența în special, argumentând că poate crea structuri „fără încredere” care nu suferă corupție ca parte a lanțului de aprovizionare.

Co-fondatorul Jay Zhang, care conduce structura corporativă globală, guvernanța și managementul financiar al VeChain, a lucrat anterior atât pentru Deloitte, cât și pentru PriceWaterhouseCoopers în sfera finanțelor și a gestionării riscurilor.

Lansat în iunie 2016, VeChain este una dintre cele mai vechi platforme dedicate lanțului de aprovizionare blockchain de pe piață.

 

→ Cumpără VeChain

 

Știri VeChain de ultimă oră

VeChain este acum acceptat ca formă de plată în peste 2 milioane de magazine din 70 de țări

VET, simbolul care stă la baza tehnologiei blockchain a VeChain, este acum…

Bogdan M. Bogdan M.

San Marino aprobă certificatul de vaccinare VeChain eNFT, verificabil la nivel mondial

San Marino a acceptat pașaportul de vaccinare bazat pe NFT realizat de…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!