0x Project - Preț actual MarketCap

Ce este 0x Project?

 

0x este un protocol de infrastructură care permite utilizatorilor să tranzacționeze cu ușurință token-uri ERC20 și alte active pe blockchain-ul Ethereum fără a se baza pe intermediari centralizați, cum ar fi schimburile tradiționale de criptomonede.

0x realizează această funcționalitate de schimb descentralizată utilizând o colecție de contracte inteligente open-source, auditate public, care lucrează împreună pentru a produce un protocol de tranzacționare flexibil, cu frecare redusă, pe care dezvoltatorii îl pot ține cu ușurință în produsele lor.

Protocolul este alimentat de un simbol de utilitate ERC20 cunoscut sub numele de ZRX. Nodurile care găzduiesc un carnet de comenzi în afara lanțului și oferă aplicații orientate către utilizatori care prezintă aceste informații și le permit utilizatorilor să efectueze, să completeze și să anuleze tranzacții sunt plătite în token-uri ZRX. ZRX poate fi, de asemenea, utilizat pentru a participa la guvernarea platformei, ajutând titularii să sugereze și să voteze modificări ale protocolului.

În 2019, 0x a anunțat o revizuire a simbolului ZRX, adăugând funcționalitate suplimentară, permițând deținătorilor ZRX să-și delege miza unui producător de piață pentru a câștiga recompense pasive, păstrându-și în același timp capacitatea de vot.

 

Cine sunt fondatorii 0x Project?

 

0x a fost fondat în 2016 de Will Warren și Amir Bandeali. Cei doi cofondatori continuă să servească platforma, cu Will Warren ca CEO al 0x, în timp ce Amir Bandeali este CTO.

Platforma a fost lansată în urma unei oferte inițiale de monede de succes (ICO) în 2017, în cursul căreia a strâns un total de 24 de milioane de dolari – cu sprijinul firmelor de investiții proeminente, inclusiv Polychain Capital, Pantera Capital și FBG Capital.

Înainte de ICO-ul de vânzare, Warren a lucrat în mai multe roluri de cercetare și a ocupat pe scurt rolul de consilier tehnic al token-ului cu atenție de bază (BAT). Pe de altă parte, Bandeali a absolvit Universitatea din Illinois cu o licență în finanțe și a ocupat mai multe poziții comerciale înainte de a co-fonda 0x.

Acum, echipa este compusă din peste 30 de persoane, inclusiv ingineri, cercetători și designeri care lucrează pentru a actualiza platforma și a o menține funcțională.

 

→ Cumpără 0x

 

Știri 0x Project de ultimă oră

MATIC trece la nivelul următor: aduce 1 milion de utilizatori în Polygon și Ethereum

Proiectul MATIC (Polygon) și 0x Project vor cheltui 10,5 milioane de dolari…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!