1INCH face parteneriat cu seria animată NFT „Take My Muffin”

 1INCH face parteneriat cu seria animată NFT „Take My Muffin”

În urmă cu două zile, platforma agregatoare de exchange-uri descentralizate, 1INCH, a anunțat că proiectul a colaborat cu seria animată „Take My Muffin”. Seria de animație multimedia își propune să fie co-creată de comunitatea cripto și creată de un studio de animație profesionist.

Seria animată NFT „Take My Muffin” este sponsorizată de 1INCH Network

O nouă serie de token-uri non-fungibile (NFT) animată numită „Take My Muffin” a anunțat un parteneriat general cu agregatorul dex, 1INCH. Anton Bukov, cofondatorul rețelei 1INCH, spune că cele două echipe sunt încântate să colaboreze și a subliniat: „un astfel de parteneriat nu surprinde”. Firma din spatele rețelei 1INCH va sponsoriza seria animată NFT.

„„Take My Muffin” a fost finanțat de criptocomunitate încă de la început, este de fapt primul serial animat criptat, în timp ce rețeaua 1INCH este unul dintre cele mai promițătoare și de succes proiecte din spațiul cripto.”, a spus Bukov într-o declarație.

O explicație a seriei animate NFT numită „Take My Muffin”

Emisiunea „Take My Muffin” descrie viața unui unicorn numit „Korney” care s-a trezit într-o zi după un accident de mașină și și-a pierdut memoria. Potrivit creatorilor Take My Muffin, firma Toonbox Studio a finanțat seria cu monede digitale. Există, de asemenea, token-uri TMM NFT care oferă utilizatorilor acces la caracteristici speciale, iar TMM acționează și ca token de guvernanță.

Producătorii „Take My Muffin” spun că emisiunea împletește o varietate de elemente tehnice moderne, inclusiv finanțarea descentralizată

Toonbox Studio este situat în Cipru, dar are o echipă de scriitori, animatori, actori și producători din întreaga lume. Anunțul de parteneriat cu 1INCH explică faptul că seria animată va fi lansată în 2022.

„Take My Muffin, un serial animat pentru adulți va fi lansat în prima jumătate a anului 2022 în rețeaua de difuzare TV 2 × 2 și în serviciul de streaming PREMIER”, detaliază anunțul. „Planul de producție include trei sezoane de câte zece episoade fiecare.”

Pavel Muntyan, producătorul seriei, așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu rețeaua 1INCH, deoarece spectacolul va avea elemente defi. „„Intriga Take My Muffin’ dezvoltă o varietate de elemente tehnologice moderne, inclusiv finanțare descentralizată (defi) și alte soluții bazate pe blockchain„, a remarcat Muntyan.

„Prin urmare, integrarea cu companii de vârf din industria criptografică pare o dezvoltare firească. Apropo, există încă o oportunitate de a sponsoriza seria investind în token-uri NFT ale proiectului pe Rarible ”, a conchis Muntyan.

Perioada NFT și a creațiilor în blockchain

În plus față de seria animată produsă de Toonbox Studio, gigantul divertismentului Fox produce și o serie animată bazată pe blockchain care va include active non-fungibile sub formă de tokens (NFT). În plus, Fox a făcut echipă cu Bento Box și a lansat un fond de creatori NFT de 100 de milioane de dolari.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate