1INCH - Preț actual MarketCap

Ce este 1INCH?

 

1INCH este un agregator de schimb descentralizat (DEX), care conectează mai multe DEX-uri într-o singură platformă pentru a le permite utilizatorilor să găsească cele mai eficiente rute de schimb pe toate platformele. Pentru ca un utilizator să găsească cel mai bun preț pentru un swap, trebuie să se uite la fiecare exchange. Agregatoarele DEX elimină necesitatea verificării manuale, aducând eficiență swapului pe DEX-uri.

Agregatoarele DEX funcționează obținând lichidități din diferite DEx-uri, ceea ce înseamnă că sunt capabili să ofere utilizatorilor rate de swap de token mai bune decât ar putea găsi pe un singur DEX, în cel mai scurt timp posibil.

1INCH a fost lansat în august 2020 după o strângere de 2,8 milioane de dolari de la Binance Labs, Galaxy Digital, Greenfield One, Libertus Capital, Dragonfly Capital, FTX, IOSG, LAUNCHub Ventures și Divergence Ventures.

În decembrie 2020, 1INCH a strâns încă 12 milioane de dolari în finanțare din seria A, condusă de Pantera Capital, alături de ParaFi Capital, Blockchain Capital, Nima Capital și Spartan Group. Runda de finanțare a fost realizată printr-o vânzare SAFT (acord simplu pentru token-uri viitoare).

 

Cine sunt fondatorii 1INCH?

 

1INCH a fost fondat de Sergej Kunz și Anton Bukov în cursul hackathonului ETHNewYork în 2019. Cei doi s-au întâlnit mai înainte în timpul unui flux live pe canalul de YouTube al lui Kunz (CryptoManiacs) și au început să intre împreună în hackathon-uri, câștigând un premiu la un hackathon din Singapore, precum și două premii majore de la Ethereum Global.

Înainte de 1INCH, Kunz a lucrat ca dezvoltator senior la agregatorul de prețuri al produsului Commerce Connector, codificat la agenția de comunicare Herzog, a condus proiecte la consultanța Mimacom și apoi a lucrat cu normă întreagă la Porsche atât în ​​DevOps, cât și în securitate cibernetică.

Bukov, în prezent CTO de 1 inch, a lucrat în dezvoltarea de software din 2002 și a lucrat în finanțe descentralizate (DeFi) din 2017 la produse, inclusiv gDAI.io și protocolul NEAR.

 

→ Cumpără 1INCH

 

Știri 1INCH Project de ultimă oră

1INCH face parteneriat cu seria animată NFT „Take My Muffin”

În urmă cu două zile, platforma agregatoare de exchange-uri descentralizate, 1INCH, a…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!