AAVE - Preț actual MarketCap

Ce este AAVE?

 

Aave este un protocol de finanțare descentralizat care permite oamenilor să împrumute și să ofere sub formă de împrumut criptomonede.

Creditorii câștigă dobândă prin depunerea de active digitale în fonduri de lichidități special create. Împrumutații își pot folosi criptomonedele ca garanție pentru a contracta un împrumut rapid folosind această lichiditate.

Aave (care înseamnă „fantomă” în finlandeză) a fost inițial cunoscut sub numele de ETHLend când a fost lansat în noiembrie 2017, dar rebrandingul către Aave a avut loc în septembrie 2018.

AAVE oferă deținătorilor comisioane reduse pe platformă și servește și ca token de guvernanță – oferind proprietarilor un cuvânt de spus în dezvoltarea viitoare a protocolului.

 

Cine sunt fondatorii AAVE?

 

Aave și predecesorul său ETHLend au fost fondate de Stani Kulechov. La acea vreme, a fost frustrat de lipsa cererilor de împrumut pe Ethereum – și proiectul său a fost construit înainte ca finanțarea descentralizată să existe chiar.

Kulechov este un antreprenor în serie care a mers la școala de drept și a început să programeze când era adolescent. A fost un adoptator timpuriu în spațiul blockchain. CEO-ul a spus că dorește să schimbe marca ETHLend ca Aave, astfel încât compania să poată oferi o gamă mai largă de servicii dincolo de împrumuturile Ether.

 

→ Cumpără AAVE

 

Știri AAVE de ultimă oră

Gigantul creditor Aave va lansa programul de extragere a lichidității

Cu un program de extragere a lichidității lansat luni, Aave ar putea…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!