Bitcoin Cash - Preț actual MarketCap

Ce este Bitcoin Cash?

 

Bitcoin Cash este un sistem electronic de numerar peer-to-peer care își propune să devină universul unor bani globali sănătoși cu plăți rapide, micro taxe, confidențialitate și capacitate mare de tranzacționare (blocuri mari). În același mod în care banii fizici, cum ar fi o bancnotă de dolari, sunt înmânate direct persoanei plătite, plățile Bitcoin Cash sunt trimise direct de la o persoană la alta.

Fiind o criptomonedă descentralizată fără permisiuni, Bitcoin Cash nu necesită terțe părți de încredere și nici o bancă centrală. Spre deosebire de banii tradiționali fiduciari, Bitcoin Cash nu depinde de intermediari monetari, cum ar fi băncile și procesatorii de plăți. Tranzacțiile nu pot fi cenzurate de guverne sau alte corporații centralizate. În mod similar, fondurile nu pot fi confiscate sau înghețate – deoarece părțile terțe financiare nu au control asupra rețelei Bitcoin Cash.

 

Este Bitcoin Cash diferit de Bitcoin?

 

În 2017, proiectul Bitcoin și comunitatea sa s-au împărțit în două din cauza preocupărilor legate de scalabilitatea Bitcoin. Rezultatul a fost o forță dificilă care a creat Bitcoin Cash, o nouă criptomonedă considerată de suporteri drept continuarea legitimă a proiectului Bitcoin ca numerar electronic peer-to-peer. Toți deținătorii Bitcoin la momentul împărțirii (blocul 478.558) au devenit automat proprietari ai Bitcoin Cash. Bitcoin, care a fost inventat de pseudonimul Satoshi Nakomoto, rămâne o criptomonedă separată.

Spre deosebire de Bitcoin BTC, Bitcoin Cash își propune să se extindă astfel încât să poată satisface cerințele unui sistem global de plăți. La momentul împărțirii, dimensiunea blocului Bitcoin Cash a crescut de la 1 MB la 8 MB. O dimensiune mai mare a blocului înseamnă că Bitcoin Cash poate gestiona acum mai multe tranzacții pe secundă (TPS), menținând în același timp taxele extrem de mici, rezolvând problemele întârzierilor de plată și ale taxelor ridicate cu care se confruntă unii utilizatori din rețeaua Bitcoin BTC.

 

→ Cumpără Bitcoin Cash

Știri Bitcoin Cash de ultimă oră

AMC acceptă acum Ethereum și alte două criptomonede

Citește LumeaCrypto pe Google News AMC a devenit acum oficial primul lanț…

Bogdan M. Bogdan M.

Localbitcoins adaugă Bitcoin Cash și alte criptomonede ca metode de plată

Localbitcoins, unul dintre cele mai mari schimburi P2P din lume, a adăugat…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!