AMC acceptă acum Ethereum și alte două criptomonede

 AMC acceptă acum Ethereum și alte două criptomonede

AMC a devenit acum oficial primul lanț de cinematografe care acceptă plăți în Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede pe platforma sa. Asta s-a întamplat la destul de mult timp după ce CEO-ul Adam Aron a anunțat pentru prima dată planurile gigantului de divertisment de a accepta plăți criptografice până la sfârșitul anului. Anunțul spunea că va accepta plăți cripto online atât pentru bilete de film, cât și pentru concesii.

Plățile cripto pe AMC sunt oficiale

Sfârșitul acestui an pentru AMC pare să fi funcționat perfect, deoarece cu trei luni în urmă CEO-ul a declarat că marele lanț de cinematografe va începe să accepte plăți în cripto în al patrulea trimestru al anului. Aron a apelat la Twitter pentru a anunța vestea incitantă că AMC a început de fapt să primească plăți în patru criptomonede. Acestea au inclus Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash și Litecoin.

Așa cum a raportat LumeaCrypto în luna august, la început, Bitcoin a fost singura criptomonedă care ar fi fost acceptată pentru plăți, dar recenziile ulterioare au surprins lanțul de cinematografe că a adăugat mai multe opțiuni datorită cererii populare. Unul dintre motive fiind că Bitcoin ar trebui să includă comisioane mari de tranzacție și nu ar fi cea mai ideală opțiune pentru a efectua tranzacții mici. La scurt timp după a anunțat Bitcoin-ul, CEO-ul Adam Aron a anunțat că și Ethereum, Bitcoin Cash și Litecoin se vor alătura grupului.

Alte completări au venit mai târziu, după ce Aron a efectuat un sondaj pe Twitter. În sondaj, el a întrebat comunitatea dacă ar dori să vadă populara monedă meme Dogecoin acceptată, iar majoritatea a votat da. Așadar, AMC a încorporat plățile Dogecoin pentru cardurile cadou și intenționează să introducă plățile Doge și pentru bilete de film și concesii.

Când vor fi acceptate plățile cu Dogecoin și Shiba Inu?

În tweet-ul cu scop informativ, Aron a spus că vor accepta în curând și plățile cu Dogecoin. Nu a existat o cronologie definită pentru aceasta, dar cu patru criptomonede deja în funcțiune, speculațiile sunt că nu ar fi prea departe în viitor. Cu toate acestea, Aron nu spusese nimic despre ultima sa adăugare la gama sa cripto – criptomoneda Shiba Inu.

CEO-ul a efectuat un alt sondaj pe Twitter, dar de data aceasta pentru rivalul Dogecoin, Shiba Inu. Încă o dată, majoritatea a votat în favoarea adăugării monedei meme ca metodă de plată, iar Aron a confirmat într-un interviu că va implementa plățile Shiba Inu în viitor. Comunitatea SHIB a întrebat când ar trebui să se aștepte să poată plăti cu monedele lor, dar nu a existat nicio actualizare de la AMC cu privire la această problemă.

Google Pay, Apple Pay și PayPal au fost, de asemenea, introduse alături de plățile cu criptomonede.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate