Cofondatorul Reddit va investi 100 de milioane de dolari în rețelele sociale pe Solana

 Cofondatorul Reddit va investi 100 de milioane de dolari în rețelele sociale pe Solana

Potrivit unui comunicat de presă emis astăzi, co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian va investi în dezvoltarea unei platforme de social media descentralizate bazate pe blockchain-ul Solana.

„Unul dintre motivele pentru care sunt aici este să anunț că am un fond de risc numit 776 și că alocăm 50 de milioane de dolari pentru a investi în următoarea generație de rețele sociale, construite pe Solana”, a declarat co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian în timpul unei conversații cu co-fondatorul Solana Raj Gokal.

În timpul conversației, Ohanian a declarat că cel mai probabil 50 de milioane de dolari sunt insuficiente și că proiectul va fi majorat la 100 de milioane de dolari.

O nouă generație de aplicații Social Media bazate pe blockchain

Acest lucru vine la doar o zi după ce CEO-ul FTX, Sam Bankman-Fried, a prezis că stabilirea rețelelor sociale pe blockchain ar fi „extrem de semnificativă”.

Bankman-Fried a afirmat în timpul prezentării sale că rețelele sociale descentralizate pot atenua o varietate de probleme. El a menționat site-uri de social media preexistente, cu un număr mare de utilizatori, susținând că integrările cu aceste site-uri ar putea ajuta DeFi să ajungă la milioane de oameni mult mai repede.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate