Dubai World Trade Center va crea un nou hub cripto pentru reglementare

 Dubai World Trade Center va crea un nou hub cripto pentru reglementare

Emiratele Arabe Unite devin unul dintre cele mai prietenoase regimuri de criptomonede din lume. Guvernul din Dubai a anunțat un nou program pentru a sprijini dezvoltarea și reglementarea criptomonedelor locale.

Dubai World Trade Center (DWTC), un loc de expoziții și evenimente deținut de guvernul din Dubai, a declarat că va deveni o zonă completă și un organism de reglementare pentru criptomonede, mărfuri, operatori și exchange-uri.

Investitorii din Dubai simt potențialul criptoactivelor

DWTC va construi un ecosistem complet pentru această industrie inovatoare în Dubai, ca parte a planului, colaborând cu sectorul privat pentru a crea un „mediu atractiv pentru sector”. Potrivit DWTC, inițiativa intenționează, de asemenea, să implementeze standarde stricte pentru siguranța investitorilor, proceduri de combatere a spălării banilor și combaterea finanțării terorismului.

Anunțul afirmă: „The World Trade Center va oferi și gestiona un nou cadru de reglementare de clasă mondială pentru legislația privind activele virtuale și reglementările de aplicare”.

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a fost unul dintre primii din lumea cripto care a aplaudat inițiativa DWTC. Zhao pare să fi dezvoltat un interes pentru industria criptografică din Emiratele Arabe Unite, de când ar fi cumpărat prima sa proprietate în Dubai în luna octombrie a acestui an.

Viitorul crypto sună bine în Dubai

Acest proiect recent anunțat este în concordanță cu eforturile continue ale Dubaiului de a sprijini creșterea cripto, deoarece atât Dubaiul, cât și Emiratele Arabe Unite au încercat să se asigure că tehnologia blockchain, NFT-urile și criptomonedele ajută economia locală.

Autoritatea pentru Servicii Financiare din Dubai a declarat în ianuarie că, ca parte a strategiei sale de afaceri pentru 2021, va stabili un cadru de reglementare cripto. Până acum, autoritatea a acordat o serie de permisiuni de reglementare pentru afacerile cripto, iar Dubai a devenit un hub pentru diferite zone economice libere prietenoase cu criptomonedele.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate