Ce este Binance Exchange?

 

Binance Exchange este un exchange de criptomonede de vârf fondat în 2017 în Hong Kong. Acesta are un accent puternic pe tranzacționarea altcoins. Binance oferă tranzacționare crypto-to-crypto în peste 500 de criptomonede și token-uri virtuale, inclusiv Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE) și propriul token Binance Coin (BNB). În 2018, și-a mutat sediul companiei la Malta, UE, ca răspuns la reglementările stricte ale Chinei cu privire la întreprinderile de schimb criptografic.

 

Înțelegerea Binance Exchange

 

Cunoscut în principal pentru tranzacționarea crypto-to-crypto – tranzacționarea între două perechi de criptomonede – bursa Binance are printre cele mai mici taxe de tranzacție pentru schimburile de criptomonede. Are o lichiditate ridicată și oferă reduceri utilizatorilor care plătesc în token-uri criptomonedei native BNB.

Numele „Binance” este o combinație a cuvintelor „bitcoin” și „finanțare”. Acesta pretinde standarde ridicate de siguranță și securitate, cu arhitectură multi-tier și multi-cluster și oferă un randament ridicat de procesare – susține că are capacitatea de a procesa aproximativ 1,4 milioane de comenzi pe secundă. Acceptă tranzacționarea în mai mult de 500 de monede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin și propriile token-uri BNB native.

 

Știri Binance de ultimă oră