Exchange-urile descentralizate ating aproape de 100 de miliarde de dolari în volum lunar pentru noiembrie

 Exchange-urile descentralizate ating aproape de 100 de miliarde de dolari în volum lunar pentru noiembrie

Datele lunare pentru exchange-urile descentralizate (DEX) indică faptul că ecosistemul a înregistrat un volum de aproape 100 de miliarde de dolari pentru luna noiembrie.

Potrivit The Block, totalul pentru luna noiembrie este de aproximativ 99,5 miliarde de dolari din 28 noiembrie. Volumele lunare au crescut de când au atins un minim de 56,35 miliarde de dolari în luna iulie a acestui an, cifra din noiembrie depășind cele 89,15 miliarde de dolari înregistrate în luna octombrie.

Uniswap cu adevărat un unicorn

După cum era de așteptat, protocoalele de schimb Uniswap v3 și v2 au constituit cea mai mare parte a volumului lunar pentru noiembrie, raportând 47,37 miliarde USD, respectiv 24,07 miliarde USD.

Potrivit CoinGecko, perechea de tranzacționare USDC/ETH a fost cea mai activă pe Uniswap v3, reprezentând aproximativ 654,4 milioane în volum în ultimele 24 de ore. CoinGecko raportează un volum total de 1,49 miliarde USD pentru protocol în ultima zi.

Până în prezent, volumele lunare au atins vârful în luna mai, când DEX-urile au raportat un volum total de 162,83 miliarde USD.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate