Polkadot este gata să înceapă să scoată la licitație sloturile sale de parachain

 Polkadot este gata să înceapă să scoată la licitație sloturile sale de parachain
  • Echipa din spatele protocolului blockchainPolkadot, spune că platforma este gata să înceapă să scoată la licitație sloturile sale parachain.
  • Licitarea acestor sloturi va permite mai multor blockchain-uri să se desfășoare pe rețeaua Polkadot și să interacționeze cu alte blockchain-uri, a scris creatorul Polkadot Gavin Wood într-o postare pe blog.

Echipa din spatele platformei de finanțare descentralizată (DeFi), Polkadot, spune că este gata să înceapă licitația de sloturi parachain începând cu 15 iunie, potrivit unui anunț de marți.

Polkadot este un protocol blockchain conceput pentru a reuni mai multe blockchain-uri pentru a funcționa perfect. Este menit să permită trimiterea și primirea oricărui tip de date între orice tip de blockchain-uri. Polkadot se referă la aceste blockchain-uri paralele drept „parachains” și se pot conecta la rețea printr-un număr limitat de „sloturi parachain” (precum spițele unei roți).

Licitarea mai multor sloturi parachains va permite mai multor blockchain-uri să se desfășoare în rețeaua Polkadot și să interacționeze cu alte blockchain-uri care sunt deja integrate.

Kusama pregătită pentru teste

Kusama este o rețea de experimentare pentru echipele care se pregătesc să se desfășoare pe Polkadot. Atât Polkadot, cât și Kusama vor scoate la licitație sloturi parachain pentru a selecta mai eficient ce parachains vor fi adăugate la partea de bază a rețelei blockchain. Așa cum aminteam în urmă cu o lună, Kusama era deja pregătită de ceva timp pentru scoaterea parachain-urilor la licitație.

Potrivit unei postări pe blog scrise de Gavin Wood, cofondator Ethereum și creator Polkadot, proiectele care primesc încredere din partea membrilor comunității Kusama vor fi prioritare.

„Credem că nu mai există puncte tehnice de blocare cunoscute care să oprească licitațiile sau funcționalitatea parachain”, a scris Wood.

„Deoarece cantitatea de protecție pe care o oferă Kusama este într-un anumit fel proporțională cu timpul pe care îl activează înainte de Polkadot, există un motiv clar pentru desfășurarea acestei logici cât mai curând posibil pentru binele Polkadot”, a adăugat el.

Gata de acțiune

În postarea de pe blog, Wood recomandă ca prima licitație de sloturi parachain să înceapă pe 15 iunie pentru a permite membrilor comunității de mize Kusama să aibă suficient timp pentru a desface KSM, astfel încât să poată folosi token-urile pentru licitațiile lor. După aceasta, licitațiile vor fi ținute pentru o perioadă de două zile de oferte, urmată de o perioadă de încheiere de cinci zile. În total, cinci licitații vor avea loc pe parcursul a cinci săptămâni.

Consiliul Kusama și o serie de părți interesate vor efectua apelul final cu privire la procesul de selecție a sloturilor parachain.

„Acum totul este în mâinile consiliului Kusama”, a scris Wood.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate