Tron TRX - Preț actual MarketCap

Ce este Tron TRX?

 

TRON este un sistem de operare bazat pe blockchain care își propune să se asigure că această tehnologie este potrivită pentru utilizarea zilnică. În timp ce Bitcoin poate gestiona până la șase tranzacții pe secundă, iar Ethereum până la 25, TRON susține că rețeaua sa are o capacitate de 2.000 TPS.

Acest proiect este cel mai bine descris ca o platformă descentralizată axată pe partajarea de conținut și divertisment – și în acest scop, una dintre cele mai mari achiziții a fost serviciul de partajare de fișiere BitTorrent din 2018.

În general, TRON și-a împărțit obiectivele în șase etape. Acestea includ livrarea simplă de distribuire de fișiere distribuite, creșterea conținutului prin recompense financiare, permiterea creatorilor de conținut să lanseze propriile token-uri personale și descentralizarea industriei jocurilor.

TRON este, de asemenea, unul dintre cele mai populare blockchain-uri pentru construirea DApp-urilor.

 

Cine sunt fondatorii Tron TRX?

 

TRON a fost fondată de Justin Sun, care acum este CEO. Școlit la Universitatea din Peking și la Universitatea din Pennsylvania, a fost recunoscut de Forbes Asia în seria 30 antreprenori sub 30 de ani.

Născut în 1990, el a fost, de asemenea, asociat cu Ripple în trecut – servind ca reprezentant principal al acesteia în zona Chinei Mari.

 

→ Cumpără TRX

 

Știri Tron TRX de ultimă oră

Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!