Un ex-detectiv se alătură Binance în calitate de director de audit și investigații

 Un ex-detectiv se alătură Binance în calitate de director de audit și investigații

Un fost detectiv specializat în analiza criminalistică a mass-media digitale s-a alăturat exchange-ului Binance ca fiind noul director de audit și investigații.

Într-un comunicat de presă publicat pe 10 septembrie, Binance l-a bine primit pe Aron Akbiyikian în echipa sa de audit și investigații, unde va lucra pentru a asigura siguranța utilizatorilor Binance și a industriei criptografice.

Exchange-ul a spus că Akbiyikian va lucra la identificarea personajelor „rele” care încearcă să profite de platforma Binance și să-și monitorizeze mișcările pentru a ajuta autoritățile să îi oprească.

Înainte de a se alătura celui mai mare schimb de criptomonede din lume prin volum de tranzacționare, Akbiyikian a lucrat ca manager de investigații la platforma de date blockchain Chainalysis. De asemenea, a fost detectiv în district-ul Mariposa, California, unde s-a concentrat pe investigații privind criminalitatea financiară, criminalistică digitală și criminalitate informatică.

Din martie până în august 2021, Akbiyikian a servit și ca strateg de implementare în sectorul public pentru TRM Labs, un furnizor de soluții de informații de tip blockchain care permite organizațiilor să detecteze fraude și infracțiuni financiare.

Mișcarea va aduce utilizatorilor un sentiment de siguranță

Akbiyikian are mai mult de 10 ani de experiență în analize criminalistice și anchete penale. El a fost implicat într-o serie de cazuri de profil înalt, care includ cel al „Welcome To Video”, un site de pe darkweb, unde utilizatorii împărtășesc videoclipuri de exploatare a copiilor sau plătesc în Bitcoin (BTC) pentru a accesa materialele ilicite.

„De fiecare dată când lucrăm pentru a elimina cele mai rele elemente ale lumii din ecosistemul criptografic, ajutăm la securizarea întregului spațiu. Nimeni nu dorește să fie asociat cu autorii unor infracțiuni urâte, iar scoaterea lor din spațiul cripto îi păstrează pe utilizatori în siguranță de a nu fi asociați accidental cu rău-făcătorii”, a spus Akbiyikian.

Akbiyikian a spus că s-a retras din forțele de ordine după ce a suferit răni grave în urma unui eveniment cu elicopterul. El a subliniat că încă se consideră norocos pentru că poate continua să ajute lumea să facă un loc mai bun după ce s-a alăturat lumii cripto.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate