Visa interesată de NFT: au achiziționat un CryptoPunk pentru 160.000 USD

 Visa interesată de NFT: au achiziționat un CryptoPunk pentru 160.000 USD

Visa a dezvăluit pe 23 august că a achiziționat un NFT CryptoPunk pentru aproape 50 de ETH. Drept urmare, gigantul în plăți online din Statele Unite continuă să-și exprime sprijinul pentru afacerea cu criptomonede.

Anunțul surpriză

Companoia globală de tehnologie a plăților postat pe Twitter pe 23 august un anunț în care își înștiința urmăritorii referitor la achiziția CryptoPunk #7610.

Tranzacția a fost finalizată pe 18 august, iar Visa a plătit 49,5 ETH pentru acest token. Raportat la valoarea ETH de astăzi, acest lucru înseamnă că prima achiziție NFT a companiei a costat aproximativ 160.000 USD. Astfel, CryptoPunk se va alătura altor „artefacte comerciale istorice” stocate de companie, printre care se includ carduri de credit pe hârtie și mașini zip-zap.

Mai mult, Visa a emis un raport cuprinzător cu privire la meritele și funcțiile token-urilor nefungibile și strategia sa viitoare: „Credem că NFT-urile vor juca un rol important în viitorul comerțului cu amănuntul, social media, divertisment și comerț.”

Compania s-a angajat să-și ajute numărul tot mai mare de clienți, oferind infrastructura necesară pentru ca aceștia să „cumpere, să stocheze și să valorifice un NFT”. Anterior, Visa a colaborat cu numeroase companii din sectorul activelor digitale, inclusiv Binance, Circle, Simplex și altele. Visa le-a oferit companiilor anterior menționate posibilitatea să lanseze carduri de credit și de debit pe care clienții le pot folosi pentru plăți cu criptomonede.

Implicarea Visa în lumea crypto

La începutul acestui an, CEO-ul Visa a sugerat că firma ar putea adăuga în mod direct tranzacții cu active digitale în rețeaua sa de plăți, folosită de milioane de oameni.

NFT-urile, pe de altă parte, au fost printre cele mai fierbinți subiecte ale industriei crypto în ultimul an. Celebrități, companii și mărci din nenumărate domenii au intrat în joc, lansând colecțiile lor personale de artă digitală pentru a spori implicarea fanilor.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate