Power Ledger migrează de la blockchain-ul Ethereum către Solana în ciuda actualizărilor

 Power Ledger migrează de la blockchain-ul Ethereum către Solana în ciuda actualizărilor

Compania australiană Power Ledger (POWR) renunță la rețeaua Ethereum (ETH) pentru Solana (SOL) pentru a-și sprijini blockchain-ul, Powerledger Energy Blockchain.

Într-un comunicat de presă, Power Ledger a declarat că rețeaua Solana este mult mai rapidă și acceptă un randament mai mare al tranzacțiilor.

Decizia Power Ledger vine chiar în timp ce blockchain-ul Ethereum beneficiază de schimbări pentru a îmbunătăți rețeaua. Blockchain-ul Power Ledger oferă o platformă pentru auditarea și eficientizarea cumpărării și vânzării de energie regenerabilă.

Power Ledger a recunoscut că a fost atras de mijloacele Solana de a realiza scalabilitatea prin POH ca un mecanism de sincronizare care, în schimb, suportă timpi scurți de blocare de 400 de milisecunde. Rezultă un debit rapid de peste 50.000 de tranzacții pe secundă fără niciun strat doi sau fragmentare.

Mai mult, Power Ledger notează că Solana nu folosește mecanisme de consens dovadă de miză (PoS). Această caracteristică o face o rețea mai puțin consumatoare de energie decât blockchain-urile cu dovadă a muncii (PoW) precum Ethereum. Interesant este că Ethereum intenționează să treacă și el la PoS.

În ciuda migrației anunțate, Power Ledger intenționează să întrerupă toate relațiile cu Ethereum.

„POS va apărea pe Powerledger Energy Blockchain, dar va fi legat de token-ul nostru existent POWR (ERC20) care rămâne pe rețeaua principală Ethereum, cu miza și recompensele convertibile și de plătit în token-uri POWR existente”, a declarat cofondatorul Power Ledger, John Bulich.

Compania a adăugat că Staking-ul va fi disponibil pentru toți deținătorii POWR. În același timp, compania caută expresii de interes pentru validatori care pot susține Powerledger Energy Blockchain.

Actualizările rețelei Ethereum

Ethereum a aliniat o serie de upgrade-uri de rețea care vor face blockchainul mai bun. Următorul upgrade major este numit Londra, stabilit pentru august. Actualizarea va oferi EIP-1559 care urmărește îmbunătățirea sistemului monetar al rețelei.

În plus, dezvoltatorii Ethereum sunt deja pe cale să inițieze următoarea versiune blockchain care va introduce mecanismul PoS pentru a rezolva problemele de scalabilitate și taxe mari.

În ultimele luni, Ethereum a primit concurență din partea unor blockchain-uri precum Solana și Binance Smart Chain. Problemele ridicate ale rețelei și scalabilitatea deficitară au fost citate ca puncte semnificative de durere.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin
  • Donate withEthereum
  • Donate withTether

Știri recomandate