Stellar XLM - Preț actual MarketCap

Ce este Stellar XLM?

 

Pe scurt, Stellar este o rețea deschisă care permite mutarea și stocarea banilor. Când a fost lansat în iulie 2014, unul dintre obiectivele sale a fost de a spori incluziunea financiară prin atingerea nivelului nebancar al lumii – dar la scurt timp după aceea, prioritățile sale s-au mutat pentru a ajuta firmele financiare să se conecteze între ele prin intermediul tehnologiei blockchain.

Tokenul nativ al rețelei, servește ca o punte care face mai puțin costisitoare tranzacționarea activelor peste granițe. Toate acestea au ca scop provocarea furnizorilor de plăți existenți, care deseori percep taxe mari pentru un serviciu similar.

Dacă toate acestea sună familiare, merită menționat faptul că Stellar s-a bazat inițial pe protocolul Ripple Labs. Blockchain-ul a fost creat ca urmare a hard forkului, iar codul a fost ulterior rescris.

 

Cine sunt fondatorii Stellar?

 

Jed McCaleb a fondat Stellar alături de avocata Joyce Kim după ce a părăsit Ripple în 2013 din cauza dezacordurilor cu privire la direcția viitoare a companiei.

În explicarea justificării din spatele Stellar în septembrie 2020, McCaleb a declarat: „Întregul design original al Stellar este că puteți avea monede fiat și alte tipuri de forme de valoare rulate în paralel între ele și cu active criptografice. Acest lucru este foarte important pentru a conduce aceste lucruri în masă. ”

Obiectivul lui McCaleb este să se asigure că Stellar poate oferi oamenilor un mod de a-și muta fiatul în cripto – și de a elimina fricțiunile pe care oamenii le experimentează în mod normal atunci când trimit bani în întreaga lume.

 

→ Cumpără Stellar XLM

 

Știri Stellar XLM de ultimă oră

Stellar facilitează remitențele între Europa și Africa folosind USDC

Stellar Development Foundation (SDF) a anunțat că va facilita un nou canal…

Bogdan M. Bogdan M.

Ce criptomonedă „verde” va alege Tesla pentru plăți?

Pe 13 mai, Elon Musk a trimis valuri de șoc pe piețele…

Bogdan M. Bogdan M.
Folosește aplicația Lumea
Articole cu și despre crypto chiar în buzunarul tău!
Crypto
!
Continuă în aplicație
Articole crypto chiar în buzunarul tău!